tiistai 20. syyskuuta 2016

Lankakrapula

Ei näitä nyt niin paljon ollutkaan..

Ihan hyvä päiväsaalis.
Loppui harmaa lanka kesken työn, enkä meinannut millään uskoa, että sitä ei tosiaankaan löydy varastoista. Eli toisin sanoen: mikä ihana syy kasata kaikki langat sängyn päälle ja ihastella väriloistoa. Eihän niitä nyt niin paljon oikeastaan ole kun kerran kaikki kuvaan mahtuivat.

Takana oikealla olevat paksut akryylilangat on ostettu pitkää villatakkia varten, jonka kaavat on vasta omassa päässä. Ei lasketa lankavarastoihin, koska.. no, nehän on ikään kuin jo käytetty. Etuoikealla olevat Dropsin babymerinot ja kiiltävät taas on ostettu virkattua villatakkia varten, senkin kaavat ajatuksen asteella. Niitäkään ei siis lasketa. Etuvasemmalla olevat pumpulilangat taas on jotain ikivanhoja jämiä aikakaudelta vauva ja kotihoidonvapaa, ei niitäkään oikeastaan kannata laskea, roskiin joutaisivat. Lopputulema: hyvin voin ostaa lisää lankaa, ei ole yhtään liikaa.

Ajatuksista tekoihin eli tilaus Tapion Lankakauppaan (5 väriä Maijaa ja 4 väriä Nallea). Sitten muistin Lankamaailman viikkotarjouksen huovutettavista villalangoista. Pakko tilata kun on niin halpaa (neljää eri väriä, kutakin 300g satsi että varmasti riittää huopatossupariin).

Tässä vaiheessa oli jo vähän krapulainen olo, lähtiköhän taas lapasesta? Lupasin, etten vähään aikaan osta lankoja, paitsi tietenkin sitä harmaata seiskaveikkaa, joka loppui kesken. Niin ja ketunväristä Nallea, koska mulla on Suunnitelma. Jonka toteuttaminen on jo aloitettukin, mutta siitä myöhemmin.

Ja kuinkas sitten kävikään? Menin Postiin (siihen, joka on kierosti sijoitettu Citymarkettiin). Hain Lankamaailman paketin ja jotenkin ajauduin lankahyllylle. Lupa oli harmaalle ja ketulle, laittomasti otin ihan vaan pari kerää kun oli tarjouksessa. Ihmeellistä, miten täyttävää tavaraa villalanka on, kaksi muovikassillista tuli täyteen vaikka tosiaan vaan harmaata ja kettua ostin. Niin ja toista harmaata, Ja vähän luonnonvalkoista. Ja pikkuisen vaaleanpunaista, violettia, sinistä, vihreetä ja raidallista.

Kävin vielä Siwassa hakemassa Tapion kaupan tilauksen ja saaliin näette alemmassa kuvassa. Oo, juhlaa!

ps. Laskin äsken kuvasta, että 49 kerää lankaa. NELKYTÄYHEKSÄN. Ei juma. Tää ei ole enää tervettä.

2 kommenttia:

  1. Oho, hyvä että muillakin löytyy noita varastoja ;)

    VastaaPoista
  2. Olen käsittänyt, että tämä on aika yleinen "ongelma" käsityöihmisillä. Mä haluan pitää mahdollisimman laajaa värivalikoimaa käsillä, niin että voin halutessani aloittaa minkä värisen projektin tahansa. :)

    VastaaPoista