keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Catch the Rainbow

Piiitkät reinpout.

 Facen neulontaryhmissä jengi esittelee nyt kovasti räsymattosukkiaan, niin enköhän minäkin. Väkersin nämä joulukuussa 7 Veljeksestä; sateenkaarta ja papukaijaa sekä harmaata resoreissa. Nuita värikkäitä on aina kaksi kerrosta per väri. resoreissa valepalmikkoa siten että joka toinen palmikko on värillinen ja joka toinen harmaa. Silmukkamääristä mitään hajua, koska joulukuusta on jo iäisyys. Tai ainakin reilu kuukausi.

Vasemman sukan jalkaterään tuli ärsyttävä virhe, se on yhden silmukan leveämpi. Enkä edes etsimällä löytänyt syytä tälle fiballe. Nilkan resorissa silmukkamäärät oli ok, koska valepalmikko olisi kielinyt jos silmukat ei olisi stemmanneet. Todennäköisesti olen siis mokannut kiilakavennuksissa. Ruoskaa mulle. Onneksi en ole perfektionisti ja onneksi sukat tulivat itselle. Paitsi että se hemmetin yhden silmukan leveysero TUNTUU ja NÄKYY, kun sukat ovat jalassa.

Näitä neuloessa oli aivan pakko kuunnella vanhaa kunnon Rainbowta, eritoten niitä biisejä joissa solistina oli Ronny James Dio, tuo hämmentävä heavymenninkäinen. Erityisesti tätä biisiä huudatin kybällä:





Perussukat samahkoa kuosia.

Koska en voinut lopettaa Rainbown ja Dion huudattamista kesken, kudoin vielä kaverille perussukat samasta papukaija - sateenkaariyhdistelmästä. Näissä väri vaihtuu neljän kerroksen välein. Noita pitempiä kutoessani näet äkkäsin, että juuri se tietty tyyppi tarttee ehdottomasti myös tämänväriset sukat. Aiemmin olin kutonut hälle sukat grafiitti  - papukaija -yhdistelmällä, mutta niiden räikeys ei mielestäni ollut tarpeeksi über.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti