lauantai 12. lokakuuta 2019

Flambeerattuja kyhmyjoutsenia



Ei mennyt taaskaan ihan niinku kuvittelin. Aloitin tekemään kitarakuvioituja hippisukkia, mutta päädyin pitkäkaulaisten viulujen ja oudonmuotoisten bassojen kautta liekitettyihin joutseniin. No, ens kerralla sitten parempia kitaroita. Noihin kiekuroihin ja yksittäisiin liekkeihin olen ihan tyytyväinen, ja liekeistä sainkin jo uuden idean. Menee kilsan pituiselle listalle "Toistaiseksi toteutumattomia neuleideoita".






Ideana oli vaihtaa pohjaväriä niin, että se tummenisi asteittain, mutta värien valinta saati vaihto ei mennyt ihan nappiin. Jäin jotenkin jumiin syklaamiin ja vaihto viininpunaiseen jäi ihan liian viimetinkaan. Tästä värinvaihdostakin sain uuden idiksen, jonka saatan toteuttaa yllämainitun liekki-idean kanssa. Lista se kun pitenee..
Lankana näissä on käytetty 7 Veljestä. Raitalanka on Naistenpankkia ja pohjalla kolmea eri väriä: violettia Eeroa sekä syklaamia ja viininpunaista normiveikkaa. Lankojen nimiasiasta virheeseen maailmassa eli miksiköhän muuten sukkalangat nimetään niin usein miesten mukaan? Tiedän kyllä, että Novita nimeää noita lankoja seitsemän veljeksen mukaan, mutta sitten on nää Laurit ja Villet, jotka eivät ole Novitan lankoja. Tätä oon muutenkin ihmetellyt, että pakkoko millekään asialle (tai eläimellekään sen puoleen) on  antaa puhkikuluneita, läpeensä tylsiä ihmisen nimiä?









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti